zaterdag 4 december 2010

Artikel in de Stentor 02 dec 2010 regio editie Dalfsen e.o.

Resoluties van CDA Dalfsen hebben succes

woensdag 01 december 2010 | 17:09 | Laatst bijgewerkt op: woensdag 01 december 2010 | 17:10
DALFSEN - Het CDA Dalfsen wil dat er harder wordt opgetreden tegen illegaal vuurwapenbezit. Het onderwerp moet meer prioriteit krijgen, vinden zij.
De afdeling Dalfsen van het CDA heeft er afgelopen weekeinde tijdens het partijcongres in Utrecht een resolutie over ingediend. En die is aangenomen, vertelt Gerrit Hartholt, woordvoerder van de resolutie namens het CDA Dalfsen. "De reactie was positief, een meerderheid heeft ook met het voorstel ingestemd", zegt Hartholt.

In het voorstel van CDA Dalfsen staat onder andere: "Wij willen een duidelijke boodschap aan de CDA Tweede Kamer-fractie meegeven. Wij willen dat er meer moet gebeuren om vuurwapen criminaliteit zoals gewapende roofovervallen, homejackings en carjackings te voorkomen."


Ook de tweede resolutie van CDA Dalfsen is aangenomen op het congres in Utrecht. Deze gaat over het bevorderen van de werkgelegenheid. "Wij willen dat er extra moeite wordt gedaan om mensen weer aan het werk te krijgen, in het bijzonder WSW'ers en bijstandsgerechtigden." Ook hier was de meerderheid van het CDA het mee eens in Utrecht.

Een enkele typefout is gecorrigeerd.

URL resolutie "vuurwapens":
http://gerrithartholt.blogspot.com/2010/12/aangenomen-resolutie-aanpakken-illegaal.html
URL resolutie "werkgelegenheid":

http://gerrithartholt.blogspot.com/2010/12/aangenomen-resolutie-bevordering.html 

Einde bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten