vrijdag 7 oktober 2016

Waarom heeft Mark Rutte nu ineens wel oog voor de problemen van de Nederlanders?

Op vrijdag 7 oktober 2016 presenteerde Mark Rutte met veel mediabombarie het plan van Mark Rutte voor Nederland. Naar mijn indruk gaat Mark Rutte na 4 jaar lang topprioriteit schatkist redden, zich nu pas richten op de problemen van de burgers. Deze mening heb ik op 7 oktober 2016 ook gegeven in de uitzending van Standpunt.nl


Tweet: Mark Rutte gaat na 4 jaar lang topprioriteit schatkist redden, zich nu pas richten op oplossen problemen burgers.
https://twitter.com/GerritHartholt/status/784297662598160384

Terugluisteren Standpunt.nl 7 okt 2016 vanaf 21:30 minuut:
http://www.nporadio1.nl/de-ochtend/onderwerpen/377865-stand-nl-jack-de-vries-en-wouter-de-winther-over-start-campagne-vvd

Tekst: 'Mark Rutte gaat na 4 jaar lang alleen oog hebben voor de schatkist redden, zich nu pas richten op de problemen van de Nederlanders. Om die switch te verbloemen zegt hij sorry voor de vele verbroken verkiezingsbeloftes, en zet hij Amerikaanse campagnetechnieken toe.' Op de vraag van presentator Sven Kockelman of dit misschien te kort door de bocht is, heb ik geantwoord van 'Nee'.

Stelling: Mark Rutte maakt van de verkiezingen nu al een Amerikaanse leiderschapsstrijd
http://www.stand.nl/stellingen/Binnenland/Mark-Rutte-maakt-van-de-verkiezingen-nu-al-een-Amerikaanse-leiderschapsstrijd

Mark Rutte met zijn plan in het AD:
http://www.ad.nl/dossier-nieuws/oordeel-zelf-dit-is-het-plan-van-mark-rutte~a0b6ea30/

Mark Rutte heeft 4 jaar lang alleen oog gehad voor de schatkist redden, nu plotseling zegt hij dat hij aandacht wil besteden aan de problemen van de burgers. Mark Rutte heeft toch 4 jaar (6 jaar) lang de tijd gehad om de problemen van de burgers op te lossen?

Groet Gerrit Hartholt
http://www.gerrithartholt.nl
https://nl.linkedin.com/in/gerrithartholt/nl
https://www.facebook.com/GerritHartholtCDA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten