vrijdag 23 januari 2015

Gesprekken met Tweede Kamerleden 21 jan 2015

Woensdag 21 jan 2015 ben ik samen met Laura Willemse in gesprek geweest met een aantal Tweede Kamerleden in het Tweede Kamer gebouw. T.z.t. volgt meer nieuws.


Na binnenkomst via ingang 't Plein en controle door de beveiliging


Even wachten tot dat we opgehaald worden


Fraai uitzicht vanuit het Tweede Kamer restaurant

Dit is één voorbeeld van de serie gesprekken en contacten die er in de periode oktober 2014 t/m april 2015 plaats vinden om een doorbraak te verkrijgen als het gaat om het aanpakken van pesten op de werkvloer. Mijn vrijwillige activiteiten als lobbyist in deze, ben ik gestart in december 2014. Wij hopen ergens in april 2015 met nieuws te komen.

Nieuws:


Petitietekst online sinds 25 mrt 2015 incl 2 evt aanvullingen (jpg)

Steun de petitie 'Stop pesten op het Werk':
http://petities.nl/petitie/stop-pesten-op-het-werk


Groet Gerrit Hartholt (pagina is bijgewerk 07 april 2015)
https://nl.linkedin.com/in/gerrithartholt/nl
Vermelding als lobbyist (vrijwilliger) op de fb pagina van de stichting Pesten op de werkvloer:
https://www.facebook.com/pages/pestenopdewerkvloernl/554820681272157?sk=info&tab=page_info

Kruispunt TV Pesten op het werk:
http://kruispunt.kro.nl/seizoenen/2015/afleveringen/18-01-2015
EenVandaag Meer pesten door crisis:
http://www.eenvandaag.nl/economie/41447/meer_pesten_door_crisis

Update: Door bijzondere omstandigheden, ben ik genoodzaakt geweest om m.i.v. 30 mei 2015 per onmiddelijk mijn vrijwillige werkzaamheden bij Stichting Pesten op de werkvloer te stoppen. Een voorstel mijnerzijds tot uitpraten (geformuleerd in een brief augustus 2015) daar is al meer dan een jaar niet op gereageerd door Stichting Pesten op de werkvloer. Nadere informatie over dit alles is op internet te vinden. Ik wil een ieder, of dat nu slachtoffers van pesten op het werk zijn, mogelijke "sponsoren", of bedrijven die overwegen om trainingen / workshops in te huren, die te maken heeft met Stichting Pesten op de werkvloer en dan in het bijzonder de voorzittter daarvan te maken heeft, adviseren om een driedubbele check uit te voeren. Wellicht is het bij die driedubbele check dan ook verstandig om te kijken op de website www.theinsider.nl , deze firma verhuurt undercover personeel met een specifieke opdracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten