vrijdag 15 maart 2019

Persbericht 'Stem een arbeider in de Provinciale Staten van Overijssel'

========================================

Persbericht

Stem een arbeider in de Provinciale Staten van Overijssel

Op vrijdag 15 maart 2019 is Gerrit Hartholt de campagne 'Stem een arbeider in de Provinciale Staten van Overijssel' gestart. Om dit duidelijk te maken richting de kiezers heeft hij stickers laten drukken met de tekst #StemGerrit en heeft hij een reclamespotje laten maken, wat 15 maart in totaal 7 keer uitgezonden wordt bij RTV Oost. Dit alles onder het motto 'Stem een dappere onbevangen (voormalige) arbeider in de Provinciale Staten van Overijssel, voor een eigentijds en onderscheidend geluid'. Hartholt heeft circa 25 jaar als arbeider gewerkt, echter door een situatie van pesten op de werkvloer en pesten op het werk (vooral dat laatste hakte er in), zit Hartholt nu in de WIA.

Hartholt heeft echter nog meer ijzers in het vuur, zo zet hij m.i.v. 15 maart ook de oneliner 'Geen Woorden maar Banen' in, inclusief website (weblog). Op deze website (dit weblog) heeft Hartholt een aantal concept ideeën gezet over hoe mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan (passend) werk te helpen. Deze concept ideeën heeft hij in de week gelegd bij de D66 Tweede Kamerfractie, onder het motto 'Samen kunnen we meer'. Anekdotisch is dat Hartholt de oneliner 'Geen Woorden maar Banen', in 2014 aan het CDA aanbood via Pieter Heerma, maar tot grote verbazing van Hartholt zei het CDA (zei Buma) nee. Nu zet Hartholt deze oneliner in voor D66, onder het motto 'Eerlijk duurt het langst'.

Tegen alle gekozen politici die zeggen, dat het aan (passend) werk helpen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt geen taak voor de provincies is, zegt Hartholt: zijn jullie nu volksvertegenwoordigers of werknemers van jullie politieke partij? Hartholt beseft dat het aan (passend) werk helpen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt geen gemakkelijke klus is, daarom hoopt hij dat hij in deze kan samenwerken met de D66 Tweede Kamerfractie en andere partijen. Hartholt heeft enige ervaring met interpolitiek bezig zijn o.a. via het Duurzaamheidsoverleg Politieke Partijen ('Vloeiende Acceleratie').

Voor hen die twijfelen tussen D66 en bijvoorbeeld de PVV of Forum voor Democratie, heeft Hartholt ook nog een boodschap: Geert Wilders en Thierry Baudet zijn volgens Hartholt brandweermannen die wel hard brand roepen, maar geen enkele brand blussen. Dat type "brandweermannen" daar heb je volgens Hartholt niets aan. Dat wat Geert Wilders en Thierry Baudet doen is volgens sommigen emotie-exploitatie, te weten ze gooien een stuk rood vlees in de arena met als doel effectbejag, maar niet met als doel om Henk en Ingrid daadwerkelijk te helpen. Voor hen die nog denken dat Geert Wilders en Thierry Baudet in de voetsporen van Pim Fortuyn zijn getreden, wil Hartholt er op wijzen Pim Fortuyn daadwerkelijk problemen wilde oplossen, dit terwijl er aanwijzingen zijn dat Geert Wilders en Thierry Baudet op iets anders uit zijn dan het oplossen van problemen. Om dit te illustreren wijst Hartholt er op dat Geert Wilders in de vele vele vele jaren dat hij nu als PVV'er op het pluche zit in de Tweede Kamer, eigenlijk niks heeft gepresteerd behalve dan het oplossen van een aantal interne PVV problemen. Verder heeft Geert Wilders ooit gezegd, dat hij voor de AOW op 65 was, maar dit in no time weer in trok na de verkiezingen i.p.v. voor de verkiezingen. En de enige prestaties die Thierry Baudet tot nu toe geleverd heeft, zijn een foto van hem op een piano (vleugel), een foto van hem met een cargovest, en een foto waarin te zien is dat hij naast een zwembad ligt. Laat u niet in de luren leggen door de kabaalmakers Geert Wilders en Thierry Baudet, want die maken wel veel kabaal maar presteren niets voor Henk en Ingrid.

Als u twijfelt tussen D66, en bijvoorbeeld de PVV of Forum voor Democratie, overweeg dan om op een arbeider te stemmen. 😉

P.S. Bij voldoende voorkeurstemmen kan het zijn dat Hartholt voor een flink deel uit de WIA kan, immers het statenlidmaatschap wordt in dat scenario verrekend met de WIA.

Reclamefilmpje op YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=BZAT5-Gnpb4

Geen Woorden maar Banen:
http://www.geenwoordenmaarbanen.nlUitzendschema RTV Oost 15 maart 2019


Einde Persbericht

========================================

Noot voor de redactie, niet voor verdere publicatie:

Woordvoerder Gerrit Hartholt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten