zondag 21 juni 2015

Welke anti-pestclub wil mij helpen om pestende vz v andere anti-pestclub aan te spreken op gedrag? #dtv #lef #stoppesten

Op twitter heeft ondergetekende op zaterdag 20 juni 2015 een tweet geplaatst met de tekst 'Welke anti-pestclub wil mij helpen op pestende vz v andere anti-pestclub aan te spreken op gedrag? URL #dtv #lef #stoppesten'. Een belangrijke reden om dit te doen is om dat de ervaring leert dat als een pester (of pesters) niet aangesproken wordt (worden) op hun gedrag, dat zij dan vaak doorgaan met hun pestgedrag (in welke vorm dan ook).

Welke anti-pestclub / anti-peststichting durft?


URL naar deze Tweet
https://twitter.com/GerritHartholt/status/612318182305603584

Ondergetekende is van mening dat als iemand het lef heeft om iemand anders te pesten (in dit geval een voorzitter van een anti-pestclub die een vrijwilliger van een anti-pestclub pest), dat diegene dan ook het lef moet hebben om dat toe te geven en dat uit te praten (advies van een reputatiemanager). De ervaring leert dat dat niet makkelijk is voor een pester (of pesters), maar dat dit wel kan en eigenlijk ook moet om o.a. morele en ethische redenen, helemaal in het geval dat het een anti-pestclub betreft.

Voor de goede verstaanders, zolang als deze situatie niet opgelost is, kan dit een negatieve invloed hebben op de reputatie van andere anti-pestclubs. Voor hen die liever in kansen denken, deze onverkwikkelijke situatie kan ook als kans gezien worden, om te laten zien hoe dit soort situaties opgelost kunnen worden in het bijzonder in het belang van de slachtoffers.

De anti-pestclub die aangesproken moet worden op het gedrag is de Stichting pesten op de werkvloer (nader bekeken een rare naam) en het betreft de huidige (juni 2015) voorzitter van die Stichting.


Printscreen 21 juni 2015 facebook info pagina St Podw

Een extra reden om die tweet te versturen en om dit weblog artikel te schrijven, is omdat ondanks herhaald verzoek (verzoek gedaan sinds 31 mei 2015) de Stichting Pesten op de werkvloer de naam van ondergetekende tot op heden 21 juni 2015 niet verwijderd heeft van de facebook info pagina van deze stichting.

Tot vreugde van ondergetekende heeft Stichting Pesten op de werkvloer op 24 juni 2015 eindelijk de naam van Gerrit Hartholt verwijdert van de facebook info pagina van de Stichting (als lobbyist). Iets wat op 30 mei 2015 of kort daarna al gemoeten had, is op 24 juni 2015 pas gebeurd. Beter laat dan nooit, al blijft het wel vreemd of moet ik zeggen opnieuw vreemd.

Oproep

Ik ben op zoek naar Magazine 1 en Magazine 2 van Stichting Pesten op de werkvloer. Wil degene of degenen die een exemplaar van het Magazine van St Podw (getiteld Pesten op de Werkvloer) heeft contact met mij opnemen?

Groet Gerrit Hartholt initiatiefnemer petitie 'Stop pesten op het Werk!' en ervaringsdeskundige
https://nl.linkedin.com/in/gerrithartholt/nl
http://www.stoppestenophetwerk.nu
https://twitter.com/stoppestennl

Bijzonderheden:

1) Overzicht nieuwsartikelen over: Vrijwilliger anti-peststichting (Stichting Pesten op de werkvloer) weggepest
http://gerrithartholt.blogspot.nl/2015/06/anti-peststichting-pest-belangrijkste.html

2) Tweet Gerrit Hartholt: Miv 30 mei 2015 ben ik geen vrijwilliger meer voor @pestenophetwerk
https://twitter.com/GerritHartholt/status/604684092840493056

3) Kan iemand uitleggen waarom zowel RTL Nieuws als NOS journaal geen driedubbele check hebben uitgevoerd op de Stichting Pesten op de werkvloer, voordat zij die Stichting prominent in een nieuwsitem opnamen d.d. 31 mei 2015?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten