zondag 3 juli 2016

Je gaat naar een bruiloft en neemt mee, heel veel Nijntje spullen.

Nadat mijn vrouw en ik op onze bruiloft veel peper en zout stelletjes kregen, hadden wij ons voorgenomen als binnen de familie een naast familielid zou gaan trouwen om dan ook met een "verrassing" voor het bruidspaar te komen. Deze verrassing werd (door enige toeval) een actie om heel veel Nijntje spullen aan het bruidspaar kado te doen. Nijntje kado's variërend van een Nijntje postzegel, via Nijntje boekjes, video's, speelgoed en DVD's tot aan een Nijntje opblaasboot aan toe. Op deze pagina een kleine impressie.


Nijntje opblaasboot één van de vele Nijntje kado's


Bruidspaar met heel veel Nijntje spullen


Een Nijntje mokkenset is ook onderdeel van de vele Nijntje kado's


Een Nijntje speelgoed vliegtuig (electronica) is ook onderdeel van de vele Nijntje kado's


Nijntje boekensteunen zijn ook onderdeel van de vele Nijntje kado's


De Nijntje kadoos ingepakt en al ingeladen in de auto


De Nijntje kado's ingepakt en al en klaar voor transport naar de bruiloft.

Het was bijzonder voor ons (de bedenkers en uitvoerders van deze bruiloftsstunt) om te merken dat de andere bruiloftsgasten vanaf een bepaald moment enthousiast meededen aan deze verrassing voor het bruidspaar. En na het uitpakken werd er door de op deze bruiloft aanwezige kinderen flink mee gespeeld. Wat het bruidspaar met de grote hoeveelheid Nijntje kado's gaat doen, dat is aan het bruidspaar en dat zal de tijd leren.

Het bruiloftfeest waar dit blogartikel over gaat vondt plaats op vrijdag 01 juli 2016.

Groet Gerrit Hartholt

P.S.1 Het merendeel van al deze Nijntje kado's is verworven via rommelmarkten.

P.S.2 Toen het bruidspaar begin 2016 aangaf dat er enige tijd tussen de voltrekking van het huwelijk en de kerkelijke inzegening van het huwelijk zou zijn, onder het motto dat geeft de familie de tijd om het e.e.a. voor te bereiden, heb ik als antwoord gegeven dat het bruidspaar niet weet hoe lang de voorbereidingen al gaande waren. Op dat moment waren de voorbereidingen namelijk al meer dan 5 jaar gaande, dit in de vorm van het bezoeken van rommelmarkten en aldaar het kopen van tweede hands Nijntje spullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten