zondag 12 oktober 2014

Petitie: Betere bereikbaarheid Dedemsvaart via N36

Verbetering bereikbaarheid Dedemsvaart, kleine moeite.

De bereikbaarheid van Hardenberg en Ommen is fors verbeterd, nu is het tijd om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren.

Om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren ben ik een petitie gestart 'Op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart'.

Petitie:
http://petities.nl/petitie/op--en-afritten-in-n36-voor-betere-bereikbaarheid-dedemsvaart


RTV Oost Dedemsvaart beter bereikbaar maken is kleine moeite:
http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=200558
Dedemsvaartse Courant
Petitie op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart
http://www.dedemsvaartsecourant.nl/nieuws/dedemsvaart/349844/petitie-op-en-afritten-in-n36-voor-betere-bereikbaarheid-dedemsvaart.html

Hardenberg.nu
Petitie op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart
http://www.hardenberg.nu/nieuws/regio/349844/petitie-op-en-afritten-in-n36-voor-betere-bereikbaarheid-dedemsvaart.html

de Toren
Petitie op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart
http://www.detoren.net/artikelen/Nieuws/Petitie_op-_en_afritten_in_N36_voor_betere_bereikbaarheid_Dedemsvaart_65145#forward

Aangezien de N36 een rijksweg is dient de petitie met name aan het rijk gericht te worden, dit in samenwerking met de provincie Overijssel en de gemeentes Hardenberg en Ommen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Rijksweg_36

=======================================================

Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht
–--------------------------------------------------------------------------------------------

Datum 11 oktober 2014

Petitie Op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart

Gerrit Hartholt uit Dedemsvaart is een petitie gestart voor de realisatie van op- en afritten in de N36 voor een betere bereikbaarheid van Dedemsvaart. Deze petitie heeft via mond tot mond reclame al een flink aantal ondertekenaars gekregen.


De laatste jaren is er veel geld geïnvesteerd in het verbeteren van de bereikbaarheid van Hardenberg en Ommen, dit is mogelijk gemaakt door in ieder geval geld van de Rijksoverheid en de gemeenten Hardenberg en Ommen (cofinanciering). De komende jaren komt daar nog een flink bedrag bij (N34 Drentse grens – Hardenberg / N34 Hardenberg – Witte Paal / N340 Zwolle – Ommen), dit ook weer deels d.m.v. cofinanciering. Het is een kleine moeite om die forse investeringen nog beter te laten renderen door ook de bereikbaarheid van Dedemsvaart voor personenverkeer te verbeteren, kleine moeite groot plezier.

In hoeverre het daarna mogelijk is om ook de bereikbaarheid van het industrieterrein in Dedemsvaart te verbeteren, en dan in het bijzonder voor vrachtwagens, is een vraagstuk en discussie apart omdat dit een nieuwe ontsluitingsweg vergt.

Dit pleidooi sluit aan bij ideeën in de gemeente Ommen om te pleiten voor op- en afritten in de N36 ter hoogte van de golfbaan / nieuwbouwwijk Ommen Oost.

Gerrit Hartholt heeft ervaring met het op de (politieke) agenda krijgen van onderwerpen, zo is hij naast deze petitie actueel bezig met de pleidooien 'Zonnepanelen ook voor Huurders', 'Laag BTW tarief voor banen in de bouw' en de petitie 'Geen Woorden maar Banen'.

–-------------------------------------------------------------------------------------------
Einde Persbericht Einde Persbericht Einde Persbericht Einde Persbericht

=======================================================

Geen opmerkingen:

Een reactie posten