woensdag 5 februari 2014

CDA pleit voor op- en afritten N36

In de Stentor van maandag 13 januari 2014 staat in het Vechtdal regiodeel het volgende artikel:

URL: http://www.destentor.nl/regio/hardenberg/cda-pleit-voor-op-en-afritten-n36-1.4172597

CDA pleit voor op- en afritten N36

door Cor van Dalen

Dedemsvaart - Om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren, wil de lokale afdeling van het CDA dat de N36 op- en afritten krijgt. Ze moeten worden aangelegd ter hoogte van de Stegerensallee.

Het CDA lanceert deze plannen in het verkiezingsprogramma. Daarin staat dat de partij streeft naar het verbeteren van de bereikbaarheid van (het industrieterrein van) Dedemsvaart door het realiseren van op- en afritten in de N36. In een later stadium wil de partij ook een nieuwe ontsluitingsweg aanleggen, die parallel aan de Stegerensallee, naar het industrieterrein loopt. Deze weg heeft ooit gestaan in de later bijgestelde plannen voor het doortrekken van de N36.

De tekst over de op- en afritten is in het verkiezingsprogramma opgenomen op basis van een door Gerrit Hartholt ingediend voorstel tijdens de algemene ledenvergadering.

De in Dedemsvaart woonachtige Hartholt is tijdens diezelfde ledenvergadering geplaatst op de kandidatenlijst van het CDA op de 26e en laatste plaats. Hij stond aanvankelijk niet op de advieslijst, maar is alsnog toegevoegd aan de definitieve kandidatenlijst. ,,Omdat er maar drie kandidaten uit Dedemsvaart op de conceptlijst stonden en met mij erbij zijn dat er nu vier'', zegt Hartholt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten